خانه طراحان انقلاب اسلامي همزمان با ايام محرم 1436 هجري قمري از سه پوستر جديد خود تحت عنوان «شمر زمانهات را بشناس» رونمايي کرد.
به گزارش سلام لردگان به نقل از خبرنگار هنرهاي تجسمي فارس، خانه طراحان انقلاب اسلامي همزمان با ايام محرم 1436 هجري قمري از سه پوستر جديد خود تحت عنوان «شمر زمانهات را بشناس» رونمايي کرد.
اين پوسترها که تداعي کننده جريان دائمي مبارزه حق و باطل در طول تاريخ است، سعي کرده با زبان تصوير، استمرار تداريخي اين مبارزه را ترسيم کرده و مخاطب را به شناخت باطل حقيقي در هر دورهاي از تاريخ رهنمون کند.
شهيد مرتضي مطهري سالها پيش در خصوص تداعي اين مبارزه در هر دورهاي از تاريخ عنوان کرده بود: «اگر حسينبن علي(ع) بود، ميگفت اگر ميخواهي براي من عزاداري کني، براي من سينه و زنجير بزني، شعار امروز تو بايد فلسطين باشد. شمر امروز موشه دايان است. شمر 1300 سال پيش مرد، شمر امروز را بشناس.»
اين پوسترها به طور رايگان منتشر شده است. علاقهمندان همچنين براي دريافت سايز قابل چاپ اين پوسترها ميتوانند به پايگاه اينترنتي خانه طراحان انقلاب اسلامي مراجعه کنند.
به گزارش فارس، در ابتداي سپيده دم تاريخ که شيطان از جنت الهي رانده شد و شهادت هابيل به دست قابيل، خط سير بعدي تاريخ بشر دو شاخه شد. گروهي مسير حق را برگزيدند با همه سنگلاخها و دشواريهايش و گروهي نيز قدم در شاهراه باطل گزاردند و بدين سان اردوگاه حق و اردوگاه باطل شکل گرفت.
دو اردوگاهي که بايد و نبايد و حقوق و حدودي متفاوت براي خود قائل بودند. يکي قائل به عبوديت و ساييدن جبهه بر آستان حضرت حق بود و ديگري به انحاي مختلف به درگاه طاغوت جبهه ميساييد. قطار تاريخ اما به حرکت خود ادامه ميدهد و در بستر زمان و مکان جاري ميشود. اين دو اردوگاه نيز اما در طول تاريخ هيچ گاه بيمشتري نمانده. نه زرق و برق اهل باطل سکه اهل حق را از رونق انداخته و نه هر کس را توفيقي همراهي با اردوگاه حق است که اردوگاه باطل بيمشتري بماند.

همسوي با تاريخ اين دو جلو ميآيند. تفاوتي ندارد کدام يک از خانههاي جدول «زمان» را پر کرده باشي اما مهم است که در کدام اردوگاه و خط باشي. مهم نيست در کجاي محور زمان باشي اما مهم است که در کدام مسير ازلي – ابدي تاريخ قرار گرفته باشي. عاشورا نه حادثهاي در سال 61 هجري و در مکاني به نام کربلا که مفهومي جاري در طول تاريخ جبهه حق است. در طول زمان جاري ميشود و در هر بستر زماني و مکاني، تجلي بيروني خاص خود را مييابد. اين چنين است که عاشورا نه حادثهاي تاريخي که مفهومي مربوط به حال و آينده است. در زمانها و مکانهاي متفاوت خود را بازتوليد ميکند.

اين چنين است که زماني در تاريخ و هر مکاني در زمين ميتواند عاشورا باشد و کربلا. عاشورا و کربلا حادثهاي تمام شده و به نقطه پايان رسيده نيستند. اينها تداوم يک خط تاريخياند و فلسفه تاريخ. عاشورا و کربلا نه در سال 61 هجري که در تمام تاريخ جارياند. به تعبير عزيزي، «در قبايل عرب دو قبيله که با هم مي جنگيدند تا وارد ماه حرام مي شدند جنگ را موقتا تعطيل ميکردند اما براي آنکه اعلام کنند در حال جنگ هستند و اين آرامش از سازش نيست و جنگ ادامه خواهد يافت، سنت بود که بر قبه خيمه فرمانده قبيله، پرچم سرخي بر ميافراشتند تا دوستان، دشمنان و مردم بدانند که جنگ پايان نيافته است. آنها که به کربلا ميروند ميبينند که جنگ با پيروزي يزيد پايان گرفته و بر صحنه جنگ آرامش مرگ سايه افکنده است اما بر قبه آرامگاه حسين پرچم سرخي در اهتزار است. بگذار اين سالهاي حرام بگذرد!» جنگ هنوز ادامه دارد، بايد شمر زمانه را شناخت.

انتهاي پيام/و